Most Expensive Home in U.S.

"The Manor" på 594 Mapleton Drive i Los Angeles har varit till salu sedan 2009. Med en prislapp på 150 miljoner dollar är den svår att missa. Faktiskt är det det dyraste huset i USA.

Med dagens valutakurs: 661 miljoner kronorKänner du igen det? Det byggdes 1990 av Candy och Aaron Spelling.Det finns 14 sovrum, 27 badrum och plats för 100 bilar på parkeringen. Dessutom finns det en speciell flygel för servicepersonalen, biljardrum, bowlingbanor, vinkällare, gym och skönhetssalong samt det mytomspunna "paketinslagningsrummet" och dockmuseet.


Candy Spelling i sin blygsamma hall med en takhöjd på 9 m. Väggarna är täckta av franskt silke och golvet är polerad italiensk kalksten.

I den här videon berättar Candy att när huset skulle byggas förstod hon sig inte riktigt på ritningarna och tyckte att rummen såg små ut. Därför gjorde hon dem större och större. Till slut satte Aaron ner foten och klippte budgeten så att den planerade tredje flygeln aldrig blev byggd. Annars hade huset varit ännu större.

Ett verkligt palats. Har hållt ögonen öppna efter nyheter om just detta hus och nu har en eventuell köpare trätt fram. Det verkar som om en brittisk arvtagerska ska ta över huset. Kan ni tänka er 22-åriga Petra......som softar i det här vardagsrummet?

Nja. Huset kommer nog med all säkerhet renoveras och moderniseras.

Kan inte låta bli att undra om Tori badat vattenspridare på den här gräsmattan?!


Enligt Trulia är medelutgångspriset för ett hus $22,5 miljoner dollar i Beverly Hills. Det här huset ligger 565% över det genomsnittet.

Tittar man på medianpriset på sålda fastigheter i området ligger det här huset 1227% över den summan.

One of a kind.

RSS 2.0